Hotel Arcense Herberg

Arcense Herberg Lingsforterweg 49
5944 BB Arcen
Tel 077-4731676

E-mail:
info@arcenseherberg.nl
Internet:
www.arcenseherberg.nl

Graag uw kamer reserveren via email of telefonisch!

 

Welkom in Hotel "Arcense Herberg"

Het weldadige van de Limburgse Gastvrijheid

Volop genieten in Hotel "Arcense Herberg" van het prachtige landschap, zoals de Maasduinen, natuurpark "De Hamert" en natuurlijk ook van het unieke dorpje Arcen, gelegen aan de rivier de Maas.

Het hotel is rustig gelegen in een bosrijk gebied met zijn prachtige wandel- en fietsroutes, 500 meter vanaf het centrum en de befaamde Kasteeltuinen en dicht bij Thermaalbad Arcen.

Restaurant
In "De Arcense Herberg" wordt elke morgen een vorstelijk ontbijt geserveerd.
's Middags en 's avonds kunnen de gasten aanschuiven en hun keuze maken uit een ruim aanbod aan gerechten - smakelijk bereid en zonder tierelantijn op tafel gebracht.

Doordat Noord-Limburg een van de belangrijkste tuinbouwgebieden van ons land is - met als streekspecialiteiten onder andere asperges, aardbeien, champignons en groenten - voert vers de boventoon.

Hotel
De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Elke kamer is voorzien van een eigen ingang met halletje, aparte doucheruimte en aparte toiletruimte op de kamer, tv en radio, waarbij tevens de mogelijkheid geboden wordt van een draadloze internetverbinding en telefoon.

In het hotel zijn ook kamers (XXL kamers 2-5 pers.) beschikbaar voor gezinnen, families en groepen met meerdere personen.

 

Asperge Fiets Vierdaagse Arcen arrangement:

4 overnachtingen met ontbijt en 4 x 3 gangen keuzemenu

Prijs p.p. €. 250,00

 

Terug